Autoambulance

Huur een oprijwagen of autoambulance in Veenendaal en rij zelf met Rijbewijs B!

Autoambulance rijbewijs B

Per kalenderdag 65,- incl. BTW

Let op dat uw trekhaak op normale hoogte zit(40 cm). Om schade te voorkomen kan de aanhanger niet mee als uw trekhaak te laag is.

Borg 500,- Terplekke via betaalverzoek of van tevoren overmaken. Het restant wordt na 7 dagen teruggestort (nooit eerder).
NL03 RABO 0310 5130 06 tnv 0318service
Halen en brengen kan op afspraak tussen 10:00 en 17:00.
Avond ervoor ophalen 15,- extra.

Aanhanger rijbewijs B: voor lichte auto’s.
1050 kilo laadvermogen, totaalgewicht 1400 KG

Deze lichtgewicht aluminium aanhangwagen weegt slechts 335 kilo.

4 meter x 1.85 m laadvlak
Geheel compleet met:
oprijplaten
spanbanden set
handlier om auto’s erop te takelen
verstelbare wielstop balk
pechset(reservewiel, sleutel)

Lichtgewicht autoambulance

Lichtgewicht autoambulance

De ideale trekauto voor de lichtgewicht autoambulance is een middenklasser die minimaal 1385 kilo mag trekken maar zelf een toegestane maximum massa heeft van onder de 2100 kilo. Bij het Rijbewijs B kijkt men naar de theoretische maximale gewichten van zowel de aanhanger en het trekkende voertuig. Het geladen voertuig wordt bekeken op het daadwerkelijke gewicht. De combinatie mag dan maximaal 3500kg wegen. Bij  het BE rijbewijs wordt gekeken naar de daadwerkelijke gewichten. U kunt die trekken met elke auto die het daadwerkelijke gewicht van de aanhanger plus de lading mag trekken.

Deze geremde tandemasser heeft een fijne wegligging. Doordat de wielen naast de bak zitten is het zwaartepunt relatief laag. Dit draagt bij aan de stabiliteit. De wielen zijn daardoor ook groter dan bij autotransporters die de wielen onder de bak hebben. Grotere wielen zorgen voor een prettiger weggedrag. Ook lange ritten door Europa zijn hierdoor goed te doen.

Doordat de laaddrempel laag is kunt u lage auto’s met weinig moeite laden. Bij hoge aanhangers kan de bodemvrijheid van het te laden voertuig een probleem vormen. Bij deze aanhanger is die kans aanzienlijk kleiner. Wel is deze aanhanger erg breed en de bochten moeten ruim worden genomen.

De maximumsnelheid met een aanhanger is in Nederland 90. Voor andere landen kijk op Caravantrekker.

55936370-5vq9n

mungo

Spanband over wiel met haak in de vloer

Spanband over wiel met haak in de vloer

 

afmetingen

afmetingen